Wikitoria

Blog personal de Victòria Vives

Dia de la Biblioteca, a Irún i a Mallorca

victoria | 29 Octubre, 2007 17:10

Un company bibliotecari d'Euskadi m'ha enviat un video on es fa referència a la campanya Irakurri (Leer 2007) i a l'activitat realitzada amb motiu del Dia de la Biblioteca. Es la campanya de foment de l'hàbit lector entre totes les edats i especialment en les famílies. A Mallorca diverses biblioteques també celebraren aquest dia (el 24 d'octubre).

 

 (Segueix)

Simplicitat a internet: blogs i youtube

victoria | 29 Octubre, 2007 09:01

El Diari El País publica en la seva edició d'avui una interessant entrevista amb Jacob Nielsen, un dels pares de internet tal i com la coneixem ara.  De manera breu i simple, fa un clar repàs de les caracterìstiques que han convertit determinats portals informatius en llocs d'interès i útils pels usuaris.

Fira d'Alcúdia 2007: visita dels polítics a la Biblioteca

victoria | 07 Octubre, 2007 23:18

La imatge que he vist avui a la biblioteca feia molt de temps que no es repetia: tots els polítics l'han visitada. Tant de bò ho fecin més sovint... fins i tot com usuaris!!!.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb