Wikitoria

Blog personal de Victòria Vives

Estudi sobre nadius digitals

victoria | 10 Novembre, 2007 09:56

La terminologia "nativos digitales"/"emigrantes digitales", acunyada per Marc Prensky, encara no està prou estesa. Just ara començam a esbrinar, a Espanya, aquests conceptes. En aquest sentit he trobat gràcies a la comunitat virtual Cadius,  el comunicat de Rafa López Callejón on ens feia partíceps de l'estudi realitzat per la Universitat de Navarra i la Fundació Telefónica.

El contingut de les primeres conclusions d'aquest estudi, em semblen força interessants pels bibliotecaris i bibliotecàries d'avui, que hem de pensar com adreçar-nos als ciutadans i usuaris del futur, o ja simplement als usuaris d'avui!. 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb